NAJBOLJI PROGRAMI ZA LOVU(Tested by me)

100% provjereno

30.07.2008.

Houston Rocketsi dovode Rona Artesta

ron_artest.jpg
Zločestog dečka NBA lige Kingsi će poslati u Houston Rocketse u zamjenu za rookiea Dontea Greenea, Bobbya Jacksona i pick prve runde drafta 2009.

Iako je Artest priželjkivao trade u rodni New York, ili možda u Lakerse kako bi se pridružio Kobeu Bryantu, na kraju je završio u Houstonu. Ali neće ni tu biti nezadovoljan jer Rocketsi imaju snažnu playoff momčad, a Artest će još više doprinjeti njihovoj čvrstini u obrani.

Ron će tako opet ukrstiti putove sa svojim najdražim trenerom, Rickom Adelmanom, koji sada radi u Houstonu. Treba napomenuti da će se trade moći realizirati tek za dva tjedna zbog ugovornih obaveza rookiea Greena. Artest je presretan što će moći igrati zajedno s Tracyem McGradyem i Yao Mingom.

Evo što je izjavio Artest nakon što je čuo glasine o tradeu: "Nisam još ni s kim razgovarao o tome. Ali ako je to istina, ne znam što bih rekao. To bi moglo biti fantastično. Imam jako dobro mišljenje o gospodinu Adelmanu. Vjerovao je u mene kad sam tek došao u Sacramento."

Ovaj trade mogao bi bitno izmjeniti odnos snaga u ligi jer će se u Houstonu roditi još jedan veliki trio. "Boston je iznenadio cijelu ligu sa svojim triom. Da biste osvojili naslov trebaju vam trojica sjajnih timskih igrača. Recimo da su to Yao, McGrady i Artest, pa sami izračunajte..." - dodao je 28-godišnji Ron o budućnosti Rocketsa.

Da podsjetimo, Artest je lani imao prosjek od 20.5 koševa, 5.8 skokova i 3.5 asista u 57 utakmica za Kingse, uz odličnu igru u obrani.