beats by dre cheap

Olympiakos 2010. namjerava dovesti LeBrona ?!

lebron_james.jpg
Ian Thomsen, novinar CNN-a prvi je službeno objavio glasinu koja se kretala u košarkaških krugovima. Iako zvuči nevjerojatno, pogledajte je li sve baš tako kako se čini na prvi pogled.
Trend povećavanja privlačnosti Europe u odnosu na NBA, o čemu smo već opširno pisali na našem portalu, hvata sve više maha. Ove godine NBA je napustio cijeli niz igrača koji su angažman pronašli u europskim klubovima. Nakon što je nedavno odjeknuo prelazak Josha Childressa u Olympiakos izgleda da bogati vlasnici tog grčkog kluba ne namjeravaju popustiti pritisak. Sprema li se jedan od najšokantnijih transfera u povijesti sporta?

Braća Aggelopoulos, mladi milijarderi koji su vlasnici Olympiakosa, već su pokazali svoju strast prema klubu trošeći milijune na pojačanja. Nepostojanje ikakvog oblika salary capa i činjenica da u klub ulažu bez računanja hoće li im se to isplatiti kroz ulaznice i dresove čini ih jednim od najpoželjnijih poslodavaca u košarci. Za Childressa su dali 20 milijuna dolara za tri sezone, uz sve plaćene troškove stanovanja i poreze pa se treba pitati koliko su spremni dati za možda i najveću košarkašku zvijezdu na planetu.

Iako se prelazak LeBrona Jamesa u Europu do prije par godina činio kao znanstvena fantastika, danas se može pronaći sve više razloga za takav potez. James će 2010. biti free agent i moći će potpisati ugovor kojim će za prvu godinu dobiti manje od 20 milijuna dolara. Što ako braća Aggelopoulos tada ponude 40 ili 50 milijuna dolara za sezonu u Europi? Nije teško zamisliti da bi LeBron napustio NBA na sezonu ili dvije da pokupi nevjerojatan novčani iznos i usput postane globalno najpopularniji sportaš današnjice. Zatim bi se mogao vratiti tamo gdje je počeo i nastavio bi misiju nasljednika Michaela Jordana i ganjanja što više titula, rekorda i naslova NBA prvaka. Sudeći po potezima grčkih vlasnika, oni bi bili više nego spremni izdvojiti takav astronomski iznos za igrača poput Jamesa, ako još uzmemo u obzir i ogromne apetite ruskih milijardera koji vode CSKA i druge klubove priča postaje sve izglednija.

Ostaje nam samo da čekamo i vidimo hoćemo li uskoro u drugom ili trećem kolu Eurolige gledati zvijezde poput Jamesa u Draženovom domu ili možda Višnjiku.

NAJBOLJI PROGRAMI ZA LOVU(Tested by me)
http://sigurnalova.blogger.ba
02/08/2008 12:00